Garage Den Haag

G

Garage Den Haag

JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen is in de omgeving van Den Haag de betrouwbaarste garage. Den Haag kent veel autogarages, maar JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen weet zich op veel punten te onderscheiden van andere garages. We staan bekend om onze professionaliteit, hoogstaande service en betrokkenheid. Wij zijn uw beste optie als u op zoek bent naar een garage Den Haag!

 

Professionaliteit en service

De belangrijkste kernwaarden van JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen zijn professionaliteit en service. Onze monteurs zijn zeer bekwaam en hebben de juiste scholing en opleidingen achter de rug. Ze zijn ervaren en weten exact welke stappen er ondernomen moeten worden tijdens hun werkzaamheden. Of u nu een oude of nieuwe auto, gezinsauto of sportauto bezit: wij kunnen er mee aan de slag!

 

Wij maken uitsluitend gebruik van de modernste gereedschappen en materialen. Op deze manier weet u zeker dat u van ons vakwerk kunt verwachten. Onze medewerkers zijn gepassioneerd en enthousiast en zullen er alles aan doen om uw auto op te lappen.

 

Hoogstaande service staat bij ons hoog in het vaandel en dat merkt u aan alles. Als wij tijdens onze werkzaamheden tegen onverwachte mankementen aanlopen laten we u dit op tijd weten. We nemen samen met u door wat de situatie is en wat een eventuele reparatie zou kosten. We gaan niet beginnen met repareren voordat u ons toestemming heeft gegeven. Zo komt u niet voor onverwachte hoge kosten te staan!

 

We maken te allen tijde gebruik van officiële fabrieksonderdelen en –schema’s zodat uw fabrieksgarantie niet in gevaar komt. Meedenken is een van onze sterkste punten.

 

Als u mobiel wilt blijven tijdens onze werkzaamheden aan uw auto kunt u bij ons vervangend vervoer krijgen. U kunt ook met uw leaseauto bij ons terecht dankzij onze contracten met gerenommeerde leasebedrijven!

 

Heeft u interesse in de diensten die onze garage Den Haag te bieden heeft? Neem dan snel contact met ons op.