Op vakantie met de sharing economy

O

De sharing economy wordt steeds groter, en dat is natuurlijk geen wonder. De sharing economy is namelijk een ideale oplossing voor de ongelukkige combinatie van overcapaciteit en algemeen gebrek aan goederen en diensten die de huidige economie met zich meebrengt. Eén van de grootste voorbeelden van de sharing economy is de groeiende populairiteit van Airbnb, een website waarop particulieren hun eigen logeerkamers, woonkamers en woonruimtes verhuren aan vakantiegangers. Dit biedt voor de vakantiegangers een aantrekkelijk alternatief op dure hotels, en is voor de verhuurder niet alleen een leuke bijverdienste, maar ook een mogelijkheid om mensen te helpen en ook nog eens extra gezelligheid in huis te halen!

Ermito

Ook op het gebied van kampeervoorzieningen groeit de sharing economy uiteraard. Ermito stelt particulieren in staat hun camper, caravan of ander kampeermiddel te verhuren. Op ermito.nl zijn allerlei campers, caravans, vouwwagens, of andere kampeermiddelen te huur. Hier huurt u van een particulier, wat niet alleen veel voordeliger is dan huren van een bedrijf, dat over het algemeen uit is op winst, maar stelt je ook in staat mee te delen in de sharing economy!

Hebt u zelf een camper, vouwwagen of caravan die u niet het hele jaar door gebruikt? Deel mee door uw kampeermiddelen gratis op Ermito te verhuren, en kom zo heel gemakkelijk in contact met potentiële huurders. U kunt zelf de prijzen bepalen, en Ermito waarborgt uw veiligheid en beschermt u tegen fraude met het ingenieuze verhuurproces. Zo identificeert Ermito bijvoorbeeld alle potentiële huurders, en wordt het betalingsproces ook geheel beveiligd voor u geregeld!

Alle zaken die u voorheen wellicht weerhielden van het huren óf het verhuren van een camper, een vouwwagen of een caravan, lost Ermito voor uw op! Help mee de sharing economy te verrijken met de huur en verhuur van kampeerspullen op Ermito.nl!