Bowlen Utrecht is voor iedereen

B

Bowlen Utrecht is voor iedereen

Bowlen is een sport die al eeuwenoud is. Er zijn aanwijzingen voor dat de sport een paar honderd jaar na Christus al bestond. Alleen werd het toen wel op een andere manier gespeeld dan de manier waarop het nu gaat. Het spel Bowlen Utrecht zoals wij dat nu kennen is ontstaan rond 1875 in de Verenigde staten. En hoewel veel mensen bowlen vooral zien als iets recreatiefs voor in hun vrije tijd, zijn er ook mensen die er echt hun sport van hebben gemaakt. Beide is mogelijk als je gaat Bowlen Utrecht. Je kunt bij ons bowlen als activiteit tijdens een familie-uitje maar ook als je professioneel wilt gaan bowlen bent u bij ons aan het juiste adres.

De ballen bij Bowlen Utrecht

Bowlingballen hebben door de jaren heen een ontwikkeling doorgemaakt. Vroeger waren de ballen namelijk van hout, later van rubber en inmiddels worden de bowlingballen gemaakt van polyester. Zoals je misschien wel weet verschilt het gewicht van de ballen, net zoals het de grootte van de gaten in de ballen. Het gewicht varieert zo tussen de 2,7 kg en 7,2 kilo. Het is natuurlijk overbodig om te zeggen dat de lichte ballen voornamelijk door kinderen worden gebruikt en de zwaardere ballen door volwassenen. Wil je nu professioneel gaan Bowlen Utrecht? Dan is het verstandig om een bal op maat te laten maken. Zo weet je zeker dat je de perfecte pasvorm hebt.

De banen

Ons bowlingcentrum heeft wel 12 bowlingbanen en daarnaast nog 4 junglebanen welke geschikt zijn voor kinderen. U hoeft daarom niet bang te zijn dat het wellicht te druk is om professioneel te oefenen. Er is bijna altijd een baan beschikbaar om te gaan Bowlen Utrecht en uzelf weer verder te ontwikkelen op het gebied van bowlen. Ben u nieuwsgierig geworden? Neem dan snel contact met ons op, wij helpen u graag verder!