Jachtverhuur Friesland

J

Heeft u nog geen plannen voor de komende periode, terwijl het van dat prachtige weer gaat worden? Neem dan contact op met jachtverhuur Friesland. Wij hebben een heel mooi aanbod speciaal voor jou geselecteerd. Zo hebben we een prachtige jacht met alles erop en eraan die jou kan helpen met het maken van een onvergetelijke zomer. De jachten die wij verhuren bevatten allen voldoende slaapplaatsen voor de aantal personen die de jacht aangeeft. Daarnaast hebben ze allen een kookgelegenheid en geven ze je de mogelijkheid om te douchen en toiletteren op de jacht. Natuurlijk kun je de jacht nog veel meer uitbreiden met het huren van bepaalde accessoires. Je kan ervoor kiezen om een gps te huren, zodat je altijd en overal weet waar je je bevindt op het water en waar je mogelijk naartoe kunt varen.

 

Waarom een jacht huren?

Een jacht is eigenlijk een gigantische boot waarop je gemakkelijk een vakantie kunt houden. Je voelt je vrij, omdat je je op het water bevindt en daarnaast kan je erg ontspannen in het zonnetje. Wanneer het toch een keer wat slechter weer is, kun je er ook altijd nog voor kiezen om binnen op de jacht te blijven of door naar een van de steden of dorpen te gaan. Je kan de jacht van Jachtverhuur Friesland ongetwijfeld een tijdje aanleggen, bij een daarvoor bedoelde aanlegplaats. Je kan dan heerlijk met het gezelschap het dorp ingaan, om bijvoorbeeld wat te gaan eten of om boodschappen te doen. Je zal natuurlijk een keer het land op moeten om voedingsmiddelen te halen.

 

 

Kom naar onze zaak

Wil jij voor de zomer een van onze jachten huren bij Jachtverhuur Friesland? Kom dan eens naar onze zaak toe. Je zal hier alle jachten zien die wij op dat moment hebben en je kunt ook gerust een kijkje nemen aan boord. Vervolgens is het mogelijk om een rondje te varen met de betreffende jacht en te kijken wat er allemaal mogelijk is met die specifieke jacht.