Een lieve vakantieoppas voor je huisdier

E

hond slaaptJe houdt van je kat en wilt alleen het allerbeste voor hem of haar. Maar wat te doen als je op vakantie gaat? Dan regel je online een kattenoppas in Amsterdam, Rotterdam of waar dan ook! Op onze site kun je gebruik maken van een uniek zoeksysteem dat oppassers en baasjes snel, gemakkelijk en veilig bij elkaar brengt, door heel Nederland. We garanderen dat de oppassers die zich aanmelden dit werk serieus nemen. Het zijn stuk voor stuk kattenliefhebbers met veel ervaring in de dierenverzorging. Wie jouw kat gaat verzorgen als je weg bent, bepaal jij zelf. Voor je vertrek maken jullie samen in goed overleg duidelijke afspraken. De kat wordt vertrouwd in zijn eigen huis verzorgd en jij gaat ontspannen op reis!

Een oppas in de buurt, wel zo fijn
Zoek jij op korte termijn een vakantieoppas voor je huisdier? Wij helpen je snel de juiste man of vrouw te vinden. Iemand die in de buurt woont en de dieren bij jou thuis verzorgt. Honden en katten voelen zich het prettigst in hun eigen, vertrouwde omgeving. De vakantieoppas kan jouw schema aanhouden wat betreft uitlaten en eten geven. Vind je het prettig als er tijdens je afwezigheid ook andere klusjes gedaan worden? De post verzamelen, de tuin sproeien of de vuilcontainer buiten zetten? De meeste oppassers vinden dat geen enkel probleem. Heb je nog vragen voor je op zoek gaat naar de perfecte dierenoppas? Klik rechts op contact, stel je vraag en wij geven je snel een antwoord!