Huur een bus voor je groepsuitje

H

Je groepsuitje is al bijna helemaal geregeld. Alleen het vervoer van en naar locatie staat nog op je to-do lijstje. Mensen zelf laten rijden is een mogelijkheid, maar niet heel gezellig. Bovendien betekent dit dat er altijd ten minste één iemand niet kan drinken. Een andere optie is het inzetten van taxies. Bij een grotere groep is dit echter een vrij dure optie. Waar je misschien nog niet over hebt nagedacht is het huren van een bus. Een bus is een zeer kostenefficiënte optie en komt met vele voordelen. In dit artikel noemen we er een aantal en vertellen we je waarom een bus het perfecte vervoersmiddel is voor een groepsuitje.

Bus huren met chauffeur

Een belangrijk voordeel van het huren van een bus is dat deze doorgaans met een ervaren chauffeur komt. Dit betekent dat er geen Bob nodig is en je veilig en op tijd naar locatie wordt gebracht.

Verschillende type bussen

Misschien denk je bij het lezen van dit artikel “ik heb zo’n kleine groep daar is toch geen bus voor nodig?” Voor kleine groepen hebben vrijwel alle busbedrijven minibussen in het wagenpark. Dat zijn kleinere busjes voor tot zo’n 20 personen. Is je groep net iets groter, dan is er de Midibus voor groepen tot ongeveer 35 personen.

Kom je echt met een grote groep van tussen de 40 en 70 personen dan wil je een touringcar huren. Dit is het meest voorkomende type bus en bevat veel ruimte voor bagage. Dit maakt de bus ideaal voor de langere reizen. Vaak komt een touringbus ook met een luxe uitrusting. Denk aan TV’s, koelkasten en verstelbare stoelen. Wil je het echt een feestje maken? Ga dan voor een partybus. Deze zijn voorzien van hoge kwaliteit audiosystemen, tafels en soms zelfs laserverlichting.

Hoe dan ook; een bus is misschien de perfecte oplossing voor het vervoer van je groepsuitje. Kijk naar hoeveel mensen er mee gaan en kies op basis daarvan het type bus dat je nodig hebt. Succes!