Waarom zou ik een voetbaltafel huren ?

W

Heb je binnenkort een feestje gepland? Leuk, maar hoe entertain je je gasten? Als het familie en vrienden zijn die langskomen dan is een voetbaltafel een goed idee. Zowel voor beginners als gevorderden is dit een spel dat steeds gespeeld kan worden. Je kan zelfs een tornooi organiseren. En wie weet ontstaat er wel een competitie van, bij elke gelegenheid die je dan hebt organiseer je een feest en ga je een voetbaltafel huren.

Het spel is eenvoudig, je kan het met twee of vier spelers spelen. Ben je maar met twee dan is er wel enige behendigheid nodig. Want dan moet je zelf de verdediging, middenveld en aanval besturen. Er zijn 4 handgrepen per kant, daarmee bestuur je keeper en verdediging en vooraan dan het middenveld en aanval. Dan heb je met twee armen heel wat werk, maar dat maakt het juist intensief.  Toch met vier spelers, dan neemt elke speler een kant voor zijn rekening en moet je goed ingesteld zijn op mekaar. Zo behaal je de beste resultaten en dat is ook bij een tafelvoetbal scoren. Een spelletje gaat tot 11, welke je kan bijhouden via de tafel zelf. De verliezer trakteert de winnaars op een biertje. Dat schept ook direct een motivatie om je best te doen.

Hoe huur je nu best een voetbaltafel? Dat kan je makkelijk doen via onze offerte tool op de website. Tafelvoetbal.be heeft een groot aanbod tafelvoetbal modellen en alle bijhorende producten. Als je even kijkt op de webshop dan zie je een handig menu. Daar kies je ten eerste tussen indoor of outdoor modellen. Dit hangt dan af van waar je voetbaltafel wenst te plaatsen. Met het vaak onzekere weer kies je best voor een outdoor model als je deze voor langere termijn wenst te huren.

Een voetbaltafel huren voor diverse activiteiten

Dennislembrechts.be heeft heel wat merken in voorraad, hierdoor is een voetbaltafel huren simpel en snel te regelen. Neem vrijblijvend contact op om alle details te bekomen. Klik gerust al eens door de webshop, zo kan je een model kiezen, of je vragen stellen als je contact opneemt. Het is eigenlijk een volledig pakket als je huurt. Je hoeft je nergens zorgen om te maken. De voetbaltafel komt op de gewenste locatie en zal ook daar weer opgehaald worden. Je gasten kunnen genieten van een spelletje tafelvoetbal. Een leuk extraatje op elk feest of evenement.

Een tafelvoetbal kopen of huren is financieel een groot verschil. Als je huurt dan betaal je enkel maar voor de periode dat je deze gebruikt. Aankopen, dan heb je wel permanent eentje in bezit, maar kan duur uitvallen. En je moet de tafel dan ook ergens kunnen stockeren. In een grote woning lukt dat wel, maar het kan lastiger zijn dan je denkt. Huur daarom een tafelvoetbal, zeker als het voor een korte periode is. Dan ben je zorgenvrij en kan je je gasten laten genieten van het spelletje. Maar waarschijnlijk ben je zelf als eerste kandidaat om te gaan kickeren