De lekkerste food trucks ooit

D

Lekkerste food trucks ooit

Food trucks en de bijbehorende festivals worden natuurlijk steeds populairder de laatste tijd, maar wat zijn nou de lekkerste food trucks die er zijn? Wij zetten ze even voor jou op een rijtje! Op nummer één staat natuurlijk de hamburger food truck! Er worden steeds bijzonderdere hamburgers gemaakt in deze trucks en er kan meestal gekozen worden uit meerdere soorten vlees. Wat ook een populaire food truck is, is de Mexicaanse variant. Nachos worden ook steeds populairder tegenwoordig en iedereen lust wel een heerlijke taco of enchillada. Ook als borrel hapjes zijn de lekkernijen die hier te krijgen zijn perfect geschikt, en dit alles onder het genot van een Mexicaans biertje. Loopt het water je al in de mond? Wat ook een eeuwenoude lekkernij blijft is de pizza. Ze worden steeds vaker in een echte houtoven gemaakt in de speciale food trucks. Streetfood wordt ook steeds populairder, dit zijn aparte hapjes die als snack gegeten worden en dit kan eigenlijk van alles zijn. Wat ook altijd een populaire food truck is, is de patat food truck. Er worden hier ook steeds meer lekkere sauzen geserveerd zoals de truffelmayonaise of andere soorten bijzondere mayonaises. Wat ook een hit is, is Amerikaans eten zoals hotdogs. Bij deze food trucks kan je veel verschillende varianten van de hotdog vinden.

Barista inhuren inclusief foodtruck

Een koffie food truck wordt ook steeds populairder. De heerlijke lattes met verschillende smaakjes en de ijskoffies zijn ondertussen immens populair geworden. Een barista inhuren kan tegelijkertijd met een speciale koffie food truck bij Barista Company. Wij beschikken over vele verschillende food trucks waaruit gekozen kan worden. Zo hebben wij een food truck compleet in het thema van een boot en hebben wij een enorm grote food truck voor grote festivals en dergelijke. Wacht niet met een barista inhuren en neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!