Vergaderlocatie Utrecht

V

De Witte Vosch is een vergaderlocatie in de plaats Utrecht. Wij zijn speciaal door onze verschillende vergaderruimtes en door de persoonlijke aandacht die wij bieden. Wij bieden rumte voor groepen van 120 personen in onze Vergaderzaal. Organisaties die bijeenkomsten organiseren voor 100 tot 120 personen worden dan ook vaak aangewezen op kleinschalige persoonlijke complexen, daarom kunt u terecht bij De Witte Vosch op de Oudegracht in Utrecht. Ons monumentale pand is onderverdeeld in verschillende ruimtes die elk hun eigen mogelijkheden aanbieden.

Sfeer

De Witte Vosch is gevestigd in een monumentaal pand in de binnenstad van Utrecht. De zalen hebben een professionele en frisse uitstraling. Wij bieden een persoonlijke service dat ons onderscheidt met andere vergaderlocaties. door de centrale ligging zijn er in de omgeving genoeg ontspanningsmogelijkheden.

Aanbod

Bij onze vergaderlocatie bieden wij u verschillende vergaderzalen aan. Allemaal met een frisse en zakelijke uitstraling, elk zijn ze uniek op eigen manier. Betrek ons mij het organiseren van een congres, dan wordt er met u meegedacht om van u congres succes te maken. U kunt een kijkje nemen op onze website voor de verschillende aanbiedingen. Ook kunt u een kijkje nemen bij De Zilveren Vosch , zij bieden ook diverse vergaderzalen aan.

Catering

U heeft de keuze om gedurende uw bijeenkomst onbeperkt te genieten van koffie,thee, water en verschillende snacks. Ook heeft u de keus om voor, na of tijdens de vergadering heeft u de keus om te genieten van onze Pinchobar De Zwarte VoschHeerlijke Spaanse hapjes die worden verzorgd door onze Spaanse kok. Een Hippe en gasvrije bar waarbij je net als Spanje uit pincho’s kunt kiezen. Pincho’s zijn kleine Spaanse gerechtjes die oorspronkelijk uit Noord Spanje komen. Heeft u eventuele vragen over onze vergaderlocatie in Utrecht of de vergaderzalen en over de catering neem dan contact met ons op via de mail of de telefoon.