Ook wonen in Almere? Makelaardij Almere

O

Het is mooi wonen in Flevoland. Zo tussen het Gooimeer en het Veluwemeer in ben je altijd wel omringd van water. Je merkt haast niet dat de randstad zo dichtbij is als je bij het strand in Almere geniet van de natuur. Of je nou in een gezellig rijtjeshuis in Almere woont of in een luxe-appartement bij de Bataviahaven in Lelystad, het is hier overal rustig, aangenaam en sfeervol wonen. De gegadigden die hier een huis zoeken zijn legio. Maar wie een vakman in de makelaardij Almere zoekt moet bij Alex van Keulen zijn – bekend van televisie. Onze medewerkers vinden een geschikte woonoplossing voor elke klant!

Expertise in de makelaarswereld

Met meer dan tien jaar ervaring in makelaardij in Almere ben je bij Alex van Keulen op het juiste adres om de perfecte woning in Zuid-Flevoland te vinden. Na jaren van aansluiting bij de landelijke organisatie Namaco hebben ze besloten om zelfstandig als Alex van Keulen makelaars en taxateurs door te gaan, zodat ze hun klanten nog meer persoonlijke aandacht en een een verbeterde klantenservice kunnen geven. Of je nou koper of verkoper bent, als het over een huis in de regio gaat, zij zijn dé makelaardij Almere. Zij bieden hun klanten graag een moderne, functioneel gerichte en persoonlijke benadering.

 

Mindfulness

Wat je mindful doet, doe je met meer aandacht. Door te onthaasten, hopen ze hun klanten beter te leren kennen. Zo kunnen we ook hun noden beter begrijpen. Bij Alex van Keulen houden ze daarom van een gepersonaliseerde aanpak en organiseren ze bewust geen ‘open huis’ bezichtiging. Ze nemen liever tijd voor een persoonlijke afspraak met onze kopers, zodat ze in jouw behoeften kunnen voorzien zoals dat hoort. Je koopt niet elke dag een huis, dus behandelen zuh jou ook niet alledaags.

 

Oplossing op maat

Deze vertrouwelijke aanpak staat ons toe om jou een prima oplossing te kunnen bieden. Ze berekenen graag je budget, bekijken samen je lening met hypotecaire zekerheid en zoeken dan naar het gepaste droomhuis in een veilige en optimale woonomgeving voor jou en je gezin. Ze begeleiden graag het hele traject: vanaf de bezichtiging tot bij de notaris! Begin al maar van cocoonen te dromen!

Wie makelaardij Almere zegt, moet bij Alex van Keulen zijn. Kopen of verkopen? De medewerkers vinden de gepaste oplossing voor elke klant. Vraag nu uw gratis kennismakingsgesprek aan!