Container huren? Regiocontainer natuurlijk!

C

Ben jij op zoek naar een plek waar je een container kunt huren voor een verbouwing of een andere klus? Dan is Regiocontainer hét aangewezen adres voor jou. Hier huur je containers voor diverse soorten afval, zoals: puin-, tuin-, grond-, dak-, hout-, en sloopafval. Ook de grootte van de klus is geen probleem, zo vind je hier afvalcontainers vanaf 3m³ tot en met 40m³.

De prijs voor een container is all-inclusive en dit houdt in dat alle kosten van de container gedekt worden met één prijs. Zo kom je achteraf niet voor nare verrassingen te staan. Het maakt niet uit waar de klus zich bevindt want Regiocontainer levert door heel Nederland en zelfs op zaterdag. Heb je een spoedklus? Geen zorgen! Binnen 24 uur kan een container geleverd worden.

Mocht je tijdens een verbouwing je inboedel tijdelijk willen stallen dan kun je gebruik maken van de opslagcontainers. Zo blijven je meubels intact tijdens het verbouwen. Huur nu je container bij Regiocontainer!