Marktleider in industrial silencers

M

Het komt nogal eens voor dat bepaalde kleppen veel geluid veroorzaken wanneer u aan het werk bent. Dit heeft verschillende redenen, maar daar komen we zo meteen op. Wat nou als dit geluid terug worden gedrongen tot een absoluut minimum? Dit proberen wij al jaren te doen doormiddel van onze industrial silencers. Wij gaan voor een leven naar een stillere omgeving toe. Dit proberen wij met man en macht te bereiken. Veel bedrijven doen al mee om deze stilte te bereiken, helaas krijgen we nog niet iedereen mee en wordt er in veel fabrieken nog veel te veel onnodig geluid gemaakt.

 

Marktleider in industrial silencers

Al jaren zijn we marktleider op het gebied van industrial silencers. Dit wordt je niet zomaar, dit heeft jarenlange inzet gekost van ons personeel. Maar inmiddels zijn we er, we zijn de beste in het maken van deze dempers. En daar zijn we enorm trots op. Onze ontwerp specialisten zijn gespecialiseerd in het voorzien van bedrijven in de beste oplossing op het gebied van geluidsoverlast. We noemen het zelf; gespecialiseerd in oplossingen voor unieke situaties. Daarmee bedoelen we geen situatie hetzelfde is, en dat we elke dag het beste uit onze kennis moeten halen om weer een speciale oplossing te bedenken. We zorgen voor kwaliteit gereedschap met een garantie dat alles het doet. Op die manier bieden we de beste oplossing voor uw geluidsoverlastproblemen.

 

Verschillende dempers

We hebben verschillende varianten beschikbaar op het gebied van onze industrial silencers. Zo hebben we vent silencers, exhaust silencers en baffle silencers. Al deze varianten hebben weer een eigen voordeel ten opzichte van de andere. Zo gebruiken we deze laatste variant in een veelal cilinder vormige buis. Deze buizen hebben vaak een ander akoestisch geluid dan andere buizen en vereisen weer ander absorberende krachten. Voor alle verschillende dempers, neemt u een kijkje op onze site.