Wat te doen met je collega’s?

W

Luchtballon

Als er iets is wat je in je leven ten minste een keer gedaan moet hebben, dan is dat een ballonvaart. Deel deze prachtige ervaring met je geliefde collega’s door met z’n allen gezellig te genieten van een mooie uitzicht vanuit de luchtballon! Dit wordt een belevenis om nooit meer te vergeten!

Moordzaak oplossen

Verstevig jullie band als team door een serieuze klus aan te gaan waarbij je als een echte team beslissingen moet nemen en eruit moet komen. Namelijk: een moordzaak oplossen in een spelprogramma genaamd Sherlock holmes Murder Mystery. Dit is de perfecte uitje voor jou en je collega’s. Verdeel de groep en een aantal teams. Welke team gaat het lukken om de moord op te lossen? Geniet na de finale van een heerlijk BBQ en een frisse glas wijn. Proost!

Bedrijfsfeest

Vier een knallend bedrijfsfeest in Groningen bij de Pudding. Bekijk diverse exclusieve locaties met behulp van de ervaren Pudding team die voor jullie een geweldige party organiseert. Met een vette dj, heerlijk diner, sappige drankjes, een gekke foto booth, en een karaoke wedstrijd wordt jullie avond een sfeervol moment met je collega’s!

Bootrace

Houden jullie van een echte uitdaging? Dan is een avontuurlijke drakenbootrace in een kleurrijke boot ideaal voor jullie! Ga de strijd aan in twee teams en geniet van een competitieve race op het water. Trek jullie zwempakjes, zwemschoenen en een reddingsvest aan, zodat jullie helemaal klaar zijn voor de wedstrijd. Het is nu tijd om te peddelen!