Container transport naar het hartje van een grote stad

C

Stelt u zichzelf eens voor: u wilt in het midden van Rome een kledingzaak beginnen met een interieur dat nu nog in Nederland staat. Dan kunt u er natuurlijk voor kiezen om precies hetzelfde interieur in Italië te laten kopiëren zodat u er niet mee hoeft te slepen. Maar dan heeft u de spullen in Nederland er nog staan. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de spullen vanuit Nederland met een container transport naar de exacte locatie te laten verplaatsen en deze daar uit te pakken. Maar daarvan denkt u zeker dat het te duur wordt.

Nou, dan hebben we een verrassing voor u: dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Want denk er maar eens aan op welke kosten u allemaal kunt besparen als u ons de physical distribution van uw interieur laat verzorgen. Dan hoeft u bijvoorbeeld in het land van bestemming geen meubelmaker te zoeken, waarbij u natuurlijk nog maar moet afwachten of het resultaat precies is zoals u het voor ogen heeft. Met physical distribution heeft u zelfs helemaal geen zorgen.

Want of u uw spullen nou over land, door de lucht of over zee moet vervoeren, met onze physical distribution kan het allemaal. Of het nou een container transport is of niet.

Container transport op allerlei mogelijke manieren

En heeft u de zaak in de grote stad vervolgens ingericht, dan heeft u natuurlijk ook nog een partner nodig die het voorraadbeheer voor u regelt. Nou, dan doen we dat toch ook naast uw container transport. Want u haalt uw spullen natuurlijk uit dit land, en daarom kunt u het voorraadbeheer ook het beste in uw moederland laten doen.

Bovendien laten we al jaren zien met voorraadbeheer voorop te lopen in Nederland. Niet alleen door onze klantgerichtheid, maar vooral door onze slimme systemen en doortastendheid. Spreekt u dat aan? Dat dachten we al!